Publicerat 2019-05-08 av Bemanning

Förändringar i Tranpenads ledning

Tommy Witedal, VD, lämnar efter överenskommelse i samförstånd med styrelsen sin anställning i Tranpenad.

Tommy har under sitt år som VD bidragit med att utveckla Tranpenad med sin kompetens och vi tackar honom för hans insatser för bolaget.

Med anledning av detta kommer nu Tranpenads ägare och tidigare VD Tomas Hulth att omgående träda tillbaka till rollen som VD för koncernen.

- Jag ser återigen mycket fram emot att leda Tranpenads fortsatta utveckling som VD. Vår tillväxtresa kommer fortsätta med full kraft och fokus runt om i Sverige, säger Tomas Hulth.

Tranpenad är ett auktoriserat bemanningsföretag som startades 1999. Vi har sedan dess arbetat för att få företag och människor att växa. Vi erbjuder bemanning, rekrytering och entreprenadlösningar inom kontor, lager, logistik och industri och arbetar kontinuerligt för att hitta motiverade och kompetenta konsulter som trivs och vill utvecklas tillsammans med oss. Vår verksamhet började i liten skala och har växt organiskt till den position vi befinner oss i idag – med omkring 1 500 konsulter och etablering i Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping, Örebro och Helsingborg. Företaget är även kvalitets- och miljöcertifierat.

Styrelsen genom Ordförande Mats Hanson

Tel: 070-588 6821

matsh@matshanson.com

Publicerat 2019-05-08

av Bemanning