Letar du efter duktig och motiverad personal? Då hittar vi en lösning.

 

Söker du efter medarbetare inom lager, logistik och industri kan vi hjälpa dig med hela processen. Vi rekryterar, utbildar och lär upp personal som kan gå in och göra ett professionellt jobb redan från dag ett. Och vi står självklart för lön, sociala avgifter och ersättning vid eventuell sjukfrånvaro.

Vi säkerställer att vi hittar rätt person till ditt behov. Vi arbetar med kvalitet rakt igenom våra processer.

Personligt och långsiktigt engagemang
Genom hela bemanningsuppdraget har du en kontaktperson som är med hela vägen från att kravprofilen upprättas till dess uppdraget utförs och avslutas. Vi vet också att varje företag och arbetsplats är unik och vi ser alltid våra uppdrag som ett samarbete på lång sikt.

Kvalitet och kundanpassning
Vi gör en noggrann analys av dina behov för att verkligen hitta rätt kompetens och person för uppdraget. Vi jobbar nära dig som kund och coachar konsulterna så att de snabbt kan sätta sig in i och utföra jobbet.

Professionellt arbete och bemötande
En självklarhet och därför lätt att glömma. På Tranpenad Bemanning jobbar vi aktivt för att skapa en professionell, öppen och vänlig kultur. Något som uppskattas både av vår personal och våra kunder.

Vare sig du representerar det lilla företaget med några få anställda eller en internationell koncern så kan vi hjälpa dig med personaluthyrning.

 

Sök personal här eller ring oss direkt på 031-28 12 20.