Terminalarbetare till DHL

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Halmstad och Jönköping. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Om tjänsten
Tranpenad söker för DHL:s räkning Terminalarbetare till den nya enheten i Göteborg, Torslanda. Ta chansen att bli en del av DHL:s fantastiska verksamhet!

DHL Supply Chain bygger varuflödeslösningar åt världens ledande företag med utnyttjande av global kunskap, marknadskännedom och strukturerade processer. Tack vare vår expertis inom kontraktslogistik och vår breda branschkännedom kan vi erbjuda tjänster inom anpassade lösningar, lagerhållning, orderleverans och transport som hjälper våra kundföretag att bli mer produktiva, effektiva och konkurrenskraftiga. Kundens verksamhetsbehov är alltid centrala i allt vi gör – från inledande situationsanalys till kontinuerliga effektiviseringsprogram som ger bättre resultat varje dag.

Kunduppdraget omfattas av terminalarbete (enligt arbetsuppgifter nedan) och VAS tjänster vilket innebär montering av ett antal ingående komponenter som byggs ihop till en artikel vilket är en mycket stor del av verksamheten. Du kommer bland annat plocka produkter och serva dina arbetskamrater som utför VAS tjänsterna. Du kommer att ingå i en grupp och rapportera till coordinator.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bestå av följande:
Expediering av order, plock av gods
Intag/uttag av helpallar
Lastning/lossning av lastbilar och containers
Databehandling
Truckkörning, truckvård
Städning
Inventering
Scanning av gods
Diverse övriga uppgifter som är förekommande för terminalarbeteDin profil
Du bör vara ansvarsfull, ordningsam och strukturerad. Du har troligtvis erfarenhet av arbete inom lager- och logistik där du stött på hög arbetsbelastning samt arbetat i högt tempo. För att lyckas hos DHL bör du arbeta bra i grupp likaväl som självständigt. Vidare tar du egna initiativ och vill tillsammans med dina kollegor alltid uppnå givna mål.

Krav:
Gymnasieutbildning
Truckkort A + B (ej interntruckkort)
Behärska svenska i tal och skrift.
God datavana (JDA erfarenhet är meriterande)


Arbetstider och övriga villkor
Placering: Göteborg, Torslanda
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande prov-/visstidsanställning
Start: omgående


Ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag, Intervjuer sker löpande.

Sök jobbet genom vår hemsida www.tranpenad.se


Kontaktperson(er)
Amar Arnautovic
amar.arnautovic@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publicerat 2019-09-12