Platschef till innovativt företag

Om oss
Tranpenad Konsulting är en del av Tranpenad koncernen. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena kontor & ekonomi, sälj & marknad samt logistik. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Konsulting är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Om tjänsten
Vi söker för kunds räkning dig som brinner för att bidra till en hållbar utveckling och som platschef operativt leda kundens första anläggning av sitt slag.
I rollen kommer du tillsammans med dina kvalificerade driftsmedarbetare bidra till att lägga grunden för en fortsatt väldigt spännande verksamhetsutveckling.

Som platschef är du ansvarig för den operativa driften av anläggningen.
Det innefattar
- Driftledning
- Logistiskplanering baserat på direktkontakt med kunder, transportörer och andra samarbetspartners.
- HSE ansvar och styrning
- Ansvar för personal och arbetsmiljöfrågor på anläggningen

Anläggningen som är den första av sitt slag i Sverige kommer få en betydande roll i kundens fortsatt planerade verksamhetsutveckling.
I nära samarbete med VD kommer det innebära uppbyggnad av rutiner och processer som genomsyras av stor respekt för HSE (Helth-Safty & Environment) samt att gentemot både befintliga och framtida intressenter kunna presentera det operativa arbetet och anläggningens utformning och möjligheter.


Din profil
När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi söker dig som är lyhörd och har en god förmåga att som platschef leda den operativa verksamheten.
I arbetet ingår att tillsammans med bolagets VD verka för goda relationer med regionala intressenter däribland kunder och myndigheter.

I din arbetsledande roll är det viktigt med ett ledarskap som är tydligt med avseende på HSE och som tar tillvara den kompetens som finns i arbetsgruppen.
Du har förmåga att engagera dina medarbetare och att skapa ett öppet och förtroendefullt arbetsklimat genom dialog.
Du har god självkännedom och ett reflekterande förhållningssätt.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning, civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande erfarenhet.
Du skall ha flerårig erfarenhet av arbete som gruppchef med driftansvar eller motsvarande och det är starkt meriterande om du har erfarenhet av kemiska processer, logistikplanering och farligt godstransporter.

Givetvis delar du våra värderingar: Hållbarhet genom respekt, ansvarstagande och nytänkande, något du lever efter i ditt dagliga arbete.Arbetstider och övriga villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar sex månaders provanställning.
Vi önskar att du börjar så snart som möjligt.
Placering i Fyrbodal.

Ansökan
För ytterligare information är du välkommen att kontakta Tranpenad Bemanning, Daniel Lennartsson tfn 0768-67 45 80 eller Andreas Hermansson 0768-81 88 73.
Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Tranpenads hemsida, http://www.tranpenad.seKontaktperson(er)
Daniel Lennartsson, 0768-674580
daniel.lennartsson@tranpenad.se

Andreas Hermansson
andreas.hermansson@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Vänersborg

Publicerat 2018-10-26

X

Var har du tidigare sett eller hört talas om oss på Tranpenad?

Lastbilar
Ishockey
Podcast
Annat