Förman/processingenjör till innovativt företag sökes

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Vi söker dig som vill jobba som Förman/processingenjör och vara med från början och forma en spännande arbetsplats där ditt processtekniska kunnande kommer att vara en central funktion i verksamheten.
Tillsammans med dina kvalificerade medarbetare kommer du genom ditt arbete även bidra till en hållbar utveckling både idag och för kommande generationer.

Som Förman kommer du tillsammans med dina kollegor och enligt fastställda instruktioner styra driften och bevaka de kemiska processer som ingår i verksamhetens produktionsplanering. Arbetet kommer innefatta skiftgång.
Till de dagliga sysslorna hör bl a
- Drift och produktionsbevakning
- Labanalyser
- Löpande underhåll
- Förebyggande HSE arbete och tillbudsrapportering
- Processoptimering och Ständiga förbättringar

Då anläggningen är nyetablerad kommer du att i nära samarbete med platschefen även vara delaktig från början i uppbyggnaden av lokala rutiner och arbetsprocesser som genomsyras av stor respekt för Säkerhet, Hälsa och Miljö.

Din profil
När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi söker dig som är lyhörd och har en god förmåga att som Förman leda den operativa verksamheten.
I din arbetsledande roll är det viktigt med ett ledarskap som är tydligt med avseende på HSE och som tar tillvara den kompetens som finns i arbetsgruppen.

Du har en gedigen erfarenhet av kemiteknisk processindustri och goda kunskap om säkerhetsbaserade drift- och underhållsrutiner.
Goda drift och underhållskunskaper inom ett eller flera av följande områden El, instrument, styrsystem, kemisk processutrustning samt roterande utrustning.
Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av olika kemiska processer, lastning och lossning av flytande media liksom hantering av brandfarlig vara.
Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi söker dig som är händig och tekniskt intresserad.
Du bör också vara lyhörd, noggrann och ansvarsfull samt har en god förmåga att samarbeta.

Givetvis delar du våra värderingar: Hållbarhet genom respekt, ansvarstagande och nytänkande, något du lever efter i ditt dagliga arbete.


Arbetstider och övriga villkor
Heltid
Lön enligt avtal
Placering i Fyrbodal.

Ansökan
För ytterligare information är du välkommen att kontakta Tranpenad Bemanning, Daniel Lennartsson tfn 0768-67 45 80 eller Andreas Hermansson 0768-81 88 73.
Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.
Ansökan till tjänsten sker via Tranpenads hemsida, www.tranpenad.se


Kontaktperson(er)
Daniel Lennartsson, 0768-674580
daniel.lennartsson@tranpenad.se

Andreas Hermansson
andreas.hermansson@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Vänersborg

Publicerat 2018-10-26

X

Var har du tidigare sett eller hört talas om oss på Tranpenad?

Lastbilar
Ishockey
Podcast
Annat