Extrapersonal inom livsmedelproduktion

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
Vi söker för vår kunds räkning personal som vill jobba inom livsmedelsindustrin i perioden mellan maj och augusti.

Din profil
Vi söker dig som vill jobba extra och som har en annan huvudsaklig sysselsättningen, antingen som student eller ett annat passande jobb som går att kombinera.
Du behöver ej ha erfarenhet av liknande arbete förut, en positiv inställning så kommer du lära dig jobbet på plats efter introduktion och hygienutbildning.

Arbetstider och övriga villkor
Mestadels dagtid, arbetspass finns alla dagar i veckan.
Lön enligt avtal.
Du måste ha fyllt 18 år.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag på www.tranpenad.se Vi intervjuar och anställer löpande nu.


Kontaktperson(er)
Daniel Lennartsson
daniel.lennartsson@tranpenad.se

Anställningsomfattning
Deltid

Anställningsform
Timanställning

Tjänstgöringsort
Trollhättan

Publicerat 2019-04-18